Littlecamper, de minicamper: klein in formaat groot in gemak

Interieur

camperHet interieur van de Littlecamper is gemaakt van 15 mm multiplex welke aan beide kanten is voorzien van en HPL bekleding. Hpl is een harde kunststof welke m.b.v. hoge druk wordt aangebracht.

Het met vakmanschap vervaardigde interieur is in beuken of kersenhout motief te bestellen. Er is veel aandacht besteed aan de afwerking en degelijkheid van het interieur. De wanden zijn volledig geïsoleerd en bekleed met velours bekleding.

De littlecamper is comfortabel voorzien van royale zitbank met armleuningen. Deze kan eenvoudig worden aangepast zodat er een ruim (125 cm) en lang (205 cm!!!) tweepersoonsbed ontstaat voor een gezonde nachtrust. Tevens is de rugleuning in twee standen te plaatsen zodat er achter de leuning extra opbergruimte ontstaat.

De constructie van de eettafel is werkelijk zo ingenieus bedacht en geconstrueerd dat hij in weggeklapte toestand nauwelijks opvalt in het interieur.

De Littlecamper is voorzien van 6 afsluitbare kasten en overige afsluitbare opbergruimte waar Uw bagage in kan worden opgeborgen.

Het keukenblok bevat een spoelbak met kraan en een 2 pits kookplaat met automatische ontsteking welke met een r.v.s. afdekplaat kan worden afgesloten. In verticale stand functioneert de afdekplaat als windscherm. In het keukenblok bevindt zich een besteklade met daaronder een uitneembare Waeco 220/12 volt koelbox. De Littlecamper heeft een schoonwatertank van 14 liter en is optioneel uit te rusten met een 12 liter vuilwatertank.

Duidelijk beeld van de flexibiliteit van de camper De mogelijkheid om het hele keukenblok met één druk op de knop 90 graden naar buiten te draaien is UNIEK. Hierdoor ontstaat niet alleen de mogelijkheid om zowel binnen als buiten Uw culinaire kunsten te tonen, maar ook een extra instap mogelijkheid tot de Littlecamper.

De littlecamper is standaard uitgerust met een tweede accu en oplader, zodat U nooit onverwacht te maken krijgt met startproblemen. Tevens is er onder de bank een afsluitbare gasfleskast geplaatst voor het veilig opbergen van twee campinggasflessen.

De aanwezigheid van voldoende 220 volt stopcontacten en sfeervolle verlichting staan garant voor een aangename sfeer en uitstraling.

Extra groot hefdak

Op de Littlecamper is een extra groot polyester hefdak gemonteerd.
Dit hefdak heeft een dakuitsnijding van 120 x 210 cm en geeft een maximale stahoogte van ruim 200 cm. De totale wagenhoogte bedraagt slechts 201 cm. Hierdoor kan de Littlecamper met gemak in een garagebox gestald worden.
Door de flinke afmeting van het hefdak ontstaat er naast een ruime stahoogte ook een ruimtelijke sfeer,waardoor er binnen in de Littlecamper een comfortabel gevoel ontstaat.

De Littlecamper is aan één of twee zijden voorzien van een Dometic schuif/klapraam met dubbele kunststof beglazing, verduisteringsgordijn en rolhor.

Veelal worden diverse benodigde uitrustingen tegen meerprijs aangeboden.Echter onze Littlecamper wordt standaard voorzien van alle benodigde uitrusting.

Camperkenteken/voordelen:

financiele voordelen van een kleine camperAlle little campers zijn van oorsprong (gebruikte) bestelwagens. Na de inbouw van het interieur en plaatsen van het hefdak wordt de auto bij de Rijksdienst voor het wegverkeer omgekeurd naar kampeerauto. Ook moet er B.P.M betaald worden. Littlecampers van vóór 21- 07- 2012 krijgen zelfs een goedkeuring voor totaal 6 zitplaatsen! Gordels zijn niet verplicht, optioneel wel verkrijgbaar.

de maten van de littlecamper zijn:

lengte 445 cm
breedte 170 cm
hoogte 201 cm

Houderschapsbelasting:

Omdat de Littlecamper als kampeerauto staat geregistreerd betaalt U slechts 25% houderschapsbelasting(wegenbelasting).
Dit komt neer op ongeveer 35 euro (provincie afhankelijk). Ook voor de verzekering komt U in aanmerking voor een zeer voordelig tarief.

Garantie en service:

Voor een onbezorgde aankoop en gebruik van Uw Littlecamper leveren wij Uw camper perfect af.

Op het complete interieur inclusief de accessoires geven wij 1 jaar volledige garantie inclusief arbeidsloon. De garantie op een gebruikte Ford Transit connect is afhankelijk van de leeftijd en km stand, varieert van 3 maanden tot 1 jaar. De garantie geldt voor uitgevoerde werkzaamheden in onze werkplaats. Voor onderhoud, reparatie en keuring van Uw Littlecamper staan wij graag voor U klaar.