Contact

Littlecamper
Contact gegevens, of u vult het contactformulier in
Rein Hoogendijk
Kaagjesland 78a
2811 KL Reeuwijk
Bezoek na telefonische afspraak
Telefoon:06 22 92 64 90
E-mail: info@littlecamper.nl

Prettig kennis te maken

wie ben ik Ik ben Rein Hoogendijk en ik ben 47 jaar.

Al van jongs af aan ben ik actief met zelf dingen bouwen en ontwikkelen en heb mij gespecialiseerd in de auto branche. Naast mijn automonteursopleidingen ben ik al snel zelfstandig ondernemer geworden. Ruim 20 jaar geleden ben ik gestart met de reparatie en verkoop van auto’s. Dit alles vanuit een boerenschuur. Al snel groeide dit uit en verhuisden we naar een groter pand. Van de kleine personenauto’s specialiseerde ik mij verder in kleine bedrijfsauto’s.
We bouwden in eigen beheer een geheel nieuw en groter pand en namen enkele personeelsleden in dienst.
In onze vrije tijd begonnen wij steeds meer te trekken met een camper en al snel groeide het idee om meer met deze hobby te doen. In combinatie met de passie voor bedrijfsauto’s en de liefde voor camperreizen ben ik dit verder uit gaan denken en is deze mooie combinatie ontstaan.

Ons garagebedrijf is inmiddels overgenomen zodat ik alle tijd en aandacht kan richten op de Littlecamper. Deze is volledig door mijzelf ontwikkeld en wordt geheel in eigen werkplaats gebouwd.
Zoals met al mijn werkzaamheden ben ik een ‘pietje precies’ en heb ruimschoots de tijd genomen om de Littlecamper te ontwikkelen. Dit heeft geresulteerd in een zeer vernuftige minicamper op basis van een zeer degelijke auto. Door goed om mij heen te kijken, te luisteren naar mede camperaars is een niet te evenaren product ontstaan, met vele vernuftige details en een mooie degelijke afwerking.

Heeft dit uw interesse gewekt?
Schroom niet maar bel mij voor een afspraak.
Ik laat U graag alles persoonlijk zien!!
Vriendelijke groet,
Rein Hoogendijk